Adana Haber
HV
28 MART Perşembe 14:01

BAŞKAN KOCAİSPİR YÜREĞİR CEMEVİ’Nİ ZİYARET ETTİ

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-08-2022 18:01   Güncelleme : 16-08-2022 18:01
BAŞKAN KOCAİSPİR YÜREĞİR CEMEVİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Muharrem Ayı dolayısıyla Yüreğir Cem Evi’nde iftar programına katılan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarının önemine vurgu yaparak, “Halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak görüyor herkes için gece gündüz mesai kavramı gözetmeksizin çalışıyoruz” dedi.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Muharrem Ayı sebebiyle Yüreğir Cemevi’ni ziyaret etti. Burada yapılan iftarın ardından konuşan Başkan Kocaispir, birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarının önemine vurgu yaptı. Başkan Kocaispir, “Kerbela’nın acısı, ayrıştıran değil birleştiren özelliklere vesile olmalıdır. Ayrılığa gayrılığa değil birlik ve beraberliğe mecburuz. Millet, bayrak, vatan kavramları, geleceğimiz olan çocuklarımız için bir arada olmanın, birbirimizi Allah için sevmenin ne kadar önemli olduğunu bugün çok iyi anlatıyor” dedi.

“Halka hizmet Hakk’a Hizmettir” anlayışı ile çalıştıklarını belirten Başkan Kocaispir, “Biz hizmet makamındayız. Halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak görüyor herkes için gece gündüz mesai kavramı gözetmeksizin çalışıyoruz. Belediye olarak her zaman yanınızdayız, kapımız her zaman açık. Rabbim milletimizi, devletimizi, kardeşliğimizi daim etsin inşallah.” diye konuştu. Edilen duaların ardından hep birlikte Aşure Lokması yenildi. Ziyaret, Cemevi’ndeki incelemelerin ardından son buldu.

Medektif

AdminAdmin

YORUMLAR