Adana Haber
HV
28 MART Perşembe 13:19

Büyükşehir ligin ilk devresini galibiyetle kapattı

Büyükşehir Belediyesi, hentbol ligi ilk devresinin son maçında konuk ettiği Ankaragücü’nü 33-26’lık skorla mağlup etti. Karşılaşmayı takip eden Başkan Yüce, galibiyetin ardından teknik ve sporcuları kutladı. Yüce, ligin ikinci yarısında da Sakarya’yı başarıyla temsil etmeye devam edeceklerini dile getirdi.

SPOR
Giriş Tarihi : 03-12-2022 21:31   Güncelleme : 03-12-2022 21:31
Büyükşehir ligin ilk devresini galibiyetle kapattı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hentbol Takımı, Hentbol Erkekler Süper Ligi ilk devresinin kapanış maçında Ankaragücü’nü konuk etti. Serdivan Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin yanı sıra Kulüp Başkanı Cevat Ekşi, İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve çok sayıda sporsever takip etti. Ligde 17 puanla 3’ncü sırada yer alan Büyükşehir, Ankaragücü engelini de aşarak zirve takibini sürdürdü.

Zirve takibini bırakmıyor

Karşılaşmaya Doğukan Karatay, Oğulcan Güney, Muhammed Miri, Milos Lojanicic, Onur Ersin, Sedat Yıldırım ve Yuri Babenkov yedilisiyle başlayan Büyükşehir, mücadelenin ilk devresini 20- 13 önde kapattı. Maçın ikinci yarısında skor avantajıyla birlikte taraftarlarının da desteğini arkasına alan Büyükşehir, rakibinin öne geçmesine izin vermedi ve sahadan 33-26 galip ayrıldı.

Şehre kupa kazandırmayı hedefliyoruz

Başkan Ekrem Yüce, galibiyetin ardından teknik ekip ve sporcuları tebrik ederek, “Ligin ilk devresini bugünkü galibiyetle tamamladık. Ligin iddialı ekiplerinden biriyiz. Hedefimiz bu sene şehrimize kupa kazandırmak. İnşallah ligin ikinci devresinde de başarıyla şehrimizi temsil etmeye devam edeceğiz” dedi. Yüce, karşılaşmaya ilgi gösteren sporseverlere de teşekkür etti.

AdminAdmin

YORUMLAR