Adana Haber
HV
19 MART Salı 10:25

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, “ŞİDDETE MEYİLLİ BU FAŞİST GÜRUHU MİLLETİMİZİN VİCDANINA HAVALE EDİYORUZ”

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-11-2022 15:51   Güncelleme : 02-11-2022 15:51
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, “ŞİDDETE MEYİLLİ BU FAŞİST GÜRUHU MİLLETİMİZİN VİCDANINA HAVALE EDİYORUZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TBMM’deki AK Parti Grup Toplantısında, Tuzla’daki İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi 3. Kademe açılışında, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya yönelik CHP’Liler tarafından yapılan saldırı hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan,”  Siyasi rekabeti, siyasi husumet olarak gören şiddete meyilli bu faşist güruhu İstanbullu kardeşlerimiz ile birlikte milletimizin vicdanına havale ediyoruz. Huzurunuzda Tuzla Belediye Başkanımı tebrik ediyorum, kutluyorum. Orada yapılan linç girişimi, helalleşme maskesi altındaki CHP’nin asıl yüzünü ortaya sermiştir” ifadelerini kullandı.

İstanbul Tuzla’da İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi 3. Kademesi geçtiğimiz hafta düzenlenen törenle açıldı. Törende konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Başkan Erdoğan’a teşekkür edince programa katılan CHP’liler tarafından protesto edilmiş, alandan ayrılırken de saldırıya uğramıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM’deki AK Parti Grup Toplantısında, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın saldırıya uğraması hakkında açıklamalarda bulundu.

“ŞİDDETE MEYİLLİ BU FAŞİST GÜRUHU MİLLETİMİZİN VİCDANINA HAVALE EDİYORUZ”

Başkan Erdoğan,” Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da Tuzla Belediye Başkanımıza yönelik, huzurunuzda Tuzla Belediye Başkanımı tebrik ediyorum, kutluyorum. Orada yapılan linç girişimi, helalleşme maskesinin ardındaki CHP’nin asıl yüzünü ortaya sermiştir. Açılışını yapıyorum dediği İleri Atık Tesisi ile ilgili, o tesisler benim belediye başkanlığım, Veysel Bey’in de İSKİ’nin başında olduğu dönem yapılmış olan tesistir. Şimdi bunları yeniden açma gayretlerine girerek hava yapıyorlar. Bunlarda nezaket diye bir şey yok. Hiç böyle bir şey görmemişler. Bunlar hazıra da konamazlar. Bunların öyle bir dertleri de yok. Siyasi rekabeti, siyasi husumet olarak gören şiddete meyilli bu faşist güruhu İstanbullu kardeşlerimiz ile birlikte milletimizin vicdanına havale ediyoruz” dedi. ,

“RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I PROTESTO ETMENİZİ KINIYORUM”

Geçtiğimiz hafta açılış töreninde konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Çevre vizyonunun ilk kuruluşunu ve 1998 yılında planlayan ve birinci etabını başlatan hizmet siyasetinin lideri Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullanmıştı. Bu sırada ıslıklanan Başkan Yazıcı,” Çok üzülüyorum. Bir Tuzlalı, bir İstanbullu olarak bundan hicap duydum. Ne yaparsanız yapın, görüşünüz ne olursa olsun, her şeyi eleştirebilirsiniz ama 20 yıldır yapmış olduğu o ismi protesto ederken, 20 yıldır yapmış olduklarını bir haftaya anlatamam ama 30 yıl önce belediye başkanlığı yapmış olan Recep Tayyip Erdoğan’ı protesto etmenizi kınıyorum” demişti.

#ozelhaber

Medektif

AdminAdmin

YORUMLAR