Adana Haber
HV
19 MART Salı 10:26

GÖKSU, YENİ ATANAN ÖĞRETMENLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-11-2022 21:28   Güncelleme : 25-11-2022 21:28
GÖKSU, YENİ ATANAN ÖĞRETMENLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

Öğretmenler Günü 2022 (5)

Esenler Belediyesi, Esenler’e yeni atanan 667 öğretmene ‘Hoş geldin’ yemeği verdi. Esenler Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan tanışma yemeğine Esenler Kaymakamı Adil Karataş, Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras ve okul müdürleri de katıldı. Keyifli bir ortamda gerçekleşen yemekte Esenler’e yeni atanan öğretmenler de birbirleriyle tanışma fırsatı buldu.

Yeni atanan öğretmenleri tebrik ederek konuşmasına başlayan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, “Burada 667 tane cevher var. Bu cevherlerin yetiştirdiği çocuklar toplumun geleceği için kafa yorduktan, gönül bağı kurduktan sonra bu şehir daha da güvende olacak. Sizinle birlikte başaramayacağız bir şey yok. Siz kardeşlerimizden beklentimiz, dünyayı değiştirecek güzel insanları yetiştirmenizdir. Ortaya koyacağınız emekler doğrultusunda inşallah hep beraber dayanışarak, kaynaşarak ve tanış olarak yapacağız. Bu geleceği değiştirecek ve aydınlatacak, geleceğin mimarı çocukları yetiştiren sizin eliniz olacak” ifadelerini kullandı.

Yeni atanan öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak konuşmasına başlayan Esenler Kaymakamı Adil Karataş, “Çocuklarımız bizlerden çıkarak okula gelmeye başlamalarıyla birlikte onların rol modelleri artık sizler oluyorsunuz. Sizlerin rol modelliği öncülüğünde milli ve manevi değerlere, vatanına ve milletine bağlı bireyler olarak yetiştirmenizi sizlerden rica ediyorum” dedi.

#ozelhaber

Medektif

AdminAdmin

YORUMLAR