Adana Haber
HV
28 MART Perşembe 15:17

Bursa'da uluslararası bando festivali

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Bandolar Festivali, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel konserle başladı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 31-08-2022 12:53   Güncelleme : 31-08-2022 12:53
Bursa'da uluslararası bando festivali

BURSA (İGFA Düzenlediği birbirinden farklı etkinliklerle Bursa’nın kültür sanat hayatına renk katan Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ikincisini organize ettiği Uluslararası Bandolar Festivali, renkli konserle başladı.

Azerbaycan, Gagavuzya, Kazakistan, Moldova, Bolu, Edirne, Gaziantep, Mudanya, Mustafakemalpaşa ve Seferihisar bandolarının katıldığı festivalin açılış konseri, Hüdavendigar Kent Parkı’nda yapıldı.

AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın da izlediği konsere, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bursalılar, bandoların çok sesli ritimleriyle keyifli bir akşam geçirdi.

Festivalin ilk gününde Bursalı müzikseverlerden tam not alan bando takımlarının yönetici ve şefleri, Heykel’deki tarihi belediye binasında Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’la bir araya geldi. Festivale katılan ekiplere teşekkür eden Başkan Aktaş, tüm vatandaşları festival kapsamında yapılacak etkinliklere davet etti.

AdminAdmin

YORUMLAR