Adana Haber
HV
19 MART Salı 08:24

SOSYAL MEDYA OKULU’NDA İLK DERS!

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-10-2022 06:13   Güncelleme : 28-10-2022 06:13
SOSYAL MEDYA OKULU’NDA İLK DERS!

Sosyal Medya Okulu Gençlik ve Spor (3)

Esenler Belediyesi yeni medya alanında çalışmak isteyen gençlere, teorik ve pratik bilgiler aktaran ‘Sosyal Medya Okulu’nu kurdu. Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü; Ersin Çelik, İsmail Halis, Doğukan Gezer ve Aybers Cüneyt Polat gibi alanında uzman isimlerle gençleri bir araya getirerek geleceğin medya uzmanlarını yetiştiriyor. Gençler, Esenler Gençlik Merkezi’nde 6 hafta sürecek eğitimlerin sonunda bu alanda çalışabilecek yetkinliğe, bilgi ve donanıma sahip oluyor.

Yeni medyanın tüm detaylarının işlendiği okulda ilk ders işlendi. Yeni Şafak Gazetesi İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik, ‘İletişim ve Yeni Medya’ başlığını ele alırken; yapımcı, sunucu ve program direktörü İsmail Halis ise Etkileşim Stratejileri konuları hakkında bilgiler verdi. Tecrübelerin ve bilgi birikimlerinin paylaşıldığı dersler, öğrencilerin de katılımıyla interaktif olarak gerçekleştirildi.

İkinci derste ise GZT Yayın Yönetmeni Doğukan Gezer ‘Sosyal Medya Mecraları’, Dijital Medya Uzmanı Cüneyt Polat (aybers) ise ‘Sosyal Medyada Habercilik’ başlığını ele alacak.

Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri’nin gençler için özenle hazırladığı, kurs, atölye, etkinlik, konser ve gezi programlarını öğrenmek için tıklayınız.

#ozelhaber

Medektif

AdminAdmin

YORUMLAR