Adana Haber
HV
29 MART Cuma 05:12

KIŞLA ‘EMEKLİ KÜTÜPHANESİ’ ÇOK YAKINDA AÇILIYOR

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-09-2022 18:49   Güncelleme : 19-09-2022 18:49
KIŞLA ‘EMEKLİ KÜTÜPHANESİ’ ÇOK YAKINDA AÇILIYOR

Yüreğir Belediyesi’nin, her yaştan her kesime yönelik hayata geçirdiği projelerden birisi olan ‘Emekli Kütüphanesi’ açılışa hazırlanıyor. Tesisi çok yakında hizmete sunacaklarını müjdeleyen Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, emekli vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmeyi hedeflediklerini söyledi.

Yüreğir Belediyesi Tesisler Müdürlüğü tarafından Kışla Mahallesi Çamlık Caddesi’nde Haziran ayında yapımına başlanan ‘Emekli Kütüphanesi’nde çalışmalar tamamlandı. 77 m² kapalı alana sahip olan tesis, mahalle sakini emekli vatandaşların zamanlarını en verimli şekilde geçirebilecekleri şekilde tasarlandı.

İçerisinde dinlenme, sohbet alanları, mutfak ve mescidin yer aldığı tesisin bahçesinde de emekli bireylerin konforu düşünülerek peyzaj çalışması yapıldı. 3 ay gibi kısa bir zamanda yapımı tamamlanan tesis açılışa hazırlanıyor.

Amaçlarının emekli bireylerin aktif ve sağlıklı bir şekilde hayatlarını sürdürmek ve yaşam kalitelerini yükseltmek olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Kıymetli büyüklerimize sosyal kültürel faaliyetlerin yanı sıra, gelip kitap ve gazetelerini okuyabilecekleri, bu süre içerisinde de ücretsiz olarak çay içip sohbet edebilecekleri güzel bir ortam hazırladık. İnşallah çok kısa bir süre içerisinde açılışını gerçekleştirip emeklilerimizin hizmetine sunacağız. Tesisimiz Yüreğir’e, mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Medektif

AdminAdmin

YORUMLAR