Adana Haber
HV
29 MART Cuma 17:29

ALPİ Diş ve Nişantaşı Üniversitesi Ortak Üniversite Hastanesi Kuruyor

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-09-2022 15:39   Güncelleme : 20-09-2022 15:39
ALPİ Diş ve Nişantaşı Üniversitesi Ortak Üniversite Hastanesi Kuruyor

ALPİ Diş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şahin ve Nişantaşı Üniversitesi Yönetim Kurulu Başkanı Levent Uysal Üniversite Hastanesi kurulması noktasında karşılıklı mutabakata vardılar.

ALPİ Diş Hastanelerinden yapılan açıklamada Nişantaşı Üniversitesi Yönetim Kurulu Başkanı Levent Uysal ile ALPİ Diş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şahin arasında yapılan görüşmeler sonucunda bir Üniversite Hastanesi kurulması noktasında mutabakata varıldığı belirtilerek, “Yönetim Kurulu Başkanımız Murat Şahin ile Nişantaşı Üniversitesi Yönetim Kurulu Başkanı Levent Uysal yüzde yüz mutabık kalarak anlaşma sağlamıştır . Bu anlaşma sonucunda Alpi Diş-Nişantaşı Üniversitesi olarak ortak bir üniversite hastanesi kuracağız” denildi.

ALPİ Diş Hastanelerinden yapılan açıklamanın devamında Üniversite Hastanesi kurulması noktasında emeği geçenlere teşekkür edilerek, şu ifadelere yer verildi, “Emekleri geçen Nişantaşı Üniversitesi Yönetim Kurulu Başkanı Kurucusu Levent Uysal, Eski İstanbul Üniversitesi Dekanı ve Şuan ki Nişantaşı Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Betül Tuncelli, Ana Bilim Başk. Prof. Dr. Fehmi Raif Erişen, Prof. Dr. Berna Tarım, Prof. Dr. Nail Öztaş’ a teşekkür ederiz. Herkese hayırlı olmasını diliyoruz. Kısa zaman içinde daha detaylı bilgi verilecektir” denildi.

#ozelhaber

AdminAdmin

YORUMLAR