Adana Haber
HV
19 MART Salı 11:40

Tuzla’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Yaşandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99’uncu yılı tüm yurtta olduğu gibi Tuzla’da da çeşitli etkinlikler ile kutlandı. Tuzla Belediyesi tarafından düzenlenen bisik

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-10-2022 13:40
Tuzla’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Yaşandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99’uncu yılı tüm yurtta olduğu gibi Tuzla’da da çeşitli etkinlikler ile kutlandı. Tuzla Belediyesi tarafından düzenlenen bisiklet turu, okçuluk turnuvası ve ‘İkilem’ konseri ile Cumhuriyet Bayramı coşkusu tüm gün sürdü.

Türkiye’nin dört bir yanında büyük bir coşkuyla kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Tuzla’da da çeşitli etkinlikler ile kutlandı. Programların ilkinde Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Gönül Elleri Çarşısı kurucu gönüllülerinden Dr. Fatma Yazıcı’nın katılımıyla Tuzlalı miniklerin hazırladığı Türk Bayraklı 24 metrekarelik pastayla dünya rekoru kırıldı. Tuzla’da tüm güren süren etkinliklerin ikincisi ise, İstanbullu sporcuların katılımı ile düzenlenen okçuluk turnuvası oldu. Mimar Sinan İlkokulu Kapalı Spor Salonu’ndaki turnuvaya katılan sporcular kıyasıya mücadele ettiler. Turnuvada dereceye giren sporculara kupa ve madalya takdim edildi.

“CUMHURİYET BAYRAMI’NA ÖZEL BİSİKLET TURU”

Tuzla Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerin üçüncüsü ise ‘Cumhuriyet Bayramı Özel Bisiklet Turu’ oldu. Tuzla Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Gençlik Gemisi önünden başlayan bisiklet turu İstanbullu vatandaşların yoğun katılımı ile tamamlandı. Yaklaşık 5 kilometrelik parkurda bisiklet süren İstanbullular keyifli anlar yaşadılar. Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusu akşam saatlerinde Tuzla Sahil Tören Alanı’nda gerçekleştirilen ‘İkilem’ konseri ile zirveye ulaştı. Binlerce Tuzlalı, ‘İkilem’ grubunun sevilen şarkılarını hep birlikte söylediler.  

#ozelhaber

Medektif

AdminAdmin

YORUMLAR