Adana Haber
HV
28 MART Perşembe 22:35

Sakarya'da itfaiye erleri yavru kediyi kurtardı

Sakarya Büyükşehir İtfaiye Pamukova’da bir havalandırmaya düşen yavru kediyi başarılı bir operasyon ile kurtardı. Sağlık durumu iyi olan kedi veteriner tarafından yapılan sağlık taramasının ardından doğaya salındı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-09-2022 15:24   Güncelleme : 08-09-2022 15:24
Sakarya'da itfaiye erleri yavru kediyi kurtardı

SAKARYA (İGFA Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, yangınlarla mücadelenin yanında şehrin dört bir yanında kurtarma çalışmaları yapıyor.

Mahsur kalan vatandaşların ve sokaktaki can dostlarımızın imdadına yetişen Büyükşehir İtfaiyesi Kurtarma Ekibi, Pamukova’da bir evin havalandırma boşluğuna düşen yavruyu kediyi kurtardı.

İtfaiye Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, “Büyükşehir itfaiye ekibi olarak kent genelinde oluşan yangınlar, kazalar ve afet durumlarıyla mücadele noktasında büyük bir özveri ile çalışıyoruz.16 ilçede bulunan grup amirliklerimize vatandaşların ve sokaktaki dostlarımızın zor durumda olduğu noktasında yapılan ihbarlar ile hemen harekete geçiyor ve gerekeni yapıyoruz. Her bir canlının hayatı bizim için kıymetli ve önemli. Havalandırmaya sıkışan bu yavru kediyi kurtarmanın mutluluğunu yaşıyoruz” denildi.

AdminAdmin

YORUMLAR