Adana Haber
HV
29 MART Cuma 18:32

Çocuk Kulübü ″Çocuk Üniversitesi″ oldu

Düzce Belediyesi Çocuk Kulübü bundan sonra artık "Çocuk Üniversitesi" ismiyle eğitim öğretim vermeye devam edecek. Düzce Belediyesi Çocuk Üniversitesi yeni dönemde 7-14 yaş grubunda 28, 5-6 yaş grubunda ise 8 branş ile ders başı yapacak.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 19-09-2022 07:34   Güncelleme : 19-09-2022 07:34
Çocuk Kulübü ″Çocuk Üniversitesi″ oldu

Sefer DEMİR

DÜZCE (İGFA Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde eğitim veren Çocuk kulübü yeni dönemde ″Çocuk Üniversitesi″ adıyla eğitimlerini sürdürecek. Çocukların zihinsel ve fiziklek gelişimlerinin yanı sıra derslerine de katkı sağlayacak olan Çocuk üniversitesi 3 Ekim Pazartesi günü ders başı yapacak.

HAFTANIN 6 GÜNÜ EĞİTİM VERİLECEK
Yeni eğitim/öğretim döneminin başlamasıyla birlikte Çocuk Kulübü de ilk olarak isim değişikliğine giderek Çocuk Üniversitesi adı altında kapılarını yeniden öğrencilere açmaya hazırlanıyor. Uzman eğitimcileri eşliğinde yeni branşlarında eklemesiyle eğitimlerini sürdürecek olan Çocuk Üniversitesi, yeni dönemde haftanın 6 günü hizmet verecek.

7-14 YAŞ GRUBUNA 28 BRANŞTA EĞİTİM
7- 14 yaş grubunda Robotik kodlama, Fen bilimleri, İngilizce, mutfak atölyesi, pastacılık akademisi, görsel sanatlar, tasarım atölyesi, karikatür atölyesi, ahşap tasarımı, matematik, dini değerler eğitimi, akıl oyunları, etkili okuma ve düşünme becerileri, eğitici drama, ritim, klarnet, gitar, piyano, keman, bağlama, fiziksel gelişim, modern dans, halk oyunları, muay thai, masa tenisi, müzik atölyesi, okçuluk  ve işaret dili olmak üzere 27 branşta atölye eğitimleri verilecek.

5-6 YAŞ GRUBUNA 8 BRANŞTA ATÖLYE AÇILACAK
5-6 yaş grubunda ise anasınıfı, minik şefler mutfağı, görsel sanatlar, tasarım atölyesi, değerler eğitimi, jimtasik, bale ve ritim atölyelerinin açılacağı Çocuk Üniversitesinde, ayrıca, haftanın altıncı günü olan Cumartesi günleri de görsel sanatlar, fen bilimleri, robotik kodlama, değerler eğitimi, fiziksel gelişim, zeka oyunları ile İngilizce branşlarında atölyeler açılacak.

19 Eylül 2022 Pazartesi günü itibariyle başvuruların alınacağı Çocuk Üniversitesinde eğitimler ise 3 Ekim 2022 günü başlayacak.

AdminAdmin

YORUMLAR