Cemal İncesoyluer’i kaybettik

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal İncesoyluer hayatını kaybetti.

GÜNCEL - 16-03-2023 12:11

Cemal İncesoyluer’i kaybettik

Bir süre önce rahatsızlanan ve Tokat’ta yoğun bakımda tedavi gören Cemal İncesoyluer, bu sabaha karşı hayata gözlerini yumdu.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca yayınladığı taziye mesajında, “Acımız büyük. Federasyonumuzun genel başkan yardımcılığını yapan, çok değerli meslektaşımızı, abimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Cemal abimize Allah’tan rahmet, ailesine ve basın camiasına başsağlığı diliyorum” dedi. Cemal İncesoyluer’in cenazesi, bugün ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Tokat’ta defnedileceği duyuruldu.

 

CEMAL İNCESOYLUER KİMDİR?

 

Türkiye Gazetecilere Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal İncesoyluer 1961 Tokat doğumlu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Tokat’ta tamamladı. İstanbul Üniversitesi Kamu Yönetimi’nde okudu. 1979 yılında musahhih (düzeltmen) olarak İstanbul’da gazeteciliğe başladı. 16 yıl boyunca İstanbul’da çeşitli gazetelerde çalıştı. Tokat’ta 4 yıl boyunca rahmetli Recep Yazıcıoğlu’nun basın danışmanlığını yaptı. Burada yerel gazetede yazı işleri müdürlüğü yaptı. İncesoyluer Milli İrade gazetesinin ve Kanal 101 haber portalının yayın yönetmenliğini yürütüyordu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Tuzla’da Kurum’a yoğun ilgi

Tuzla’da Kurum’a yoğun ilgi

28-03-2024 - GÜNCEL

İstanbul'da muhtar adayının çakarlı konvoyuna soruşturma!

İstanbul'da muhtar adayının çakarlı konvoyuna soruşturma!

27-03-2024 - GÜNCEL