Potanın Tarzanları yılın ilk maçına hazırlanıyor

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Basketbol Süper Ligi (BSL) 14’üncü hafta maçında evinde oynayacağı AYOS Konyaspor maçının hazırlıklarına Başantrenör Hakan Demir yönetiminde yaptığı antrenmanla başladı.

SPOR - 03-01-2023 13:58

Potanın Tarzanları yılın ilk maçına hazırlanıyor

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, 14’üncü hafta maçında AYOS Konyaspor ile 6 Ocak Cuma günü saat 19.00’da evinde karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta Onvo Büyükçekmece Basketbol Takımını deplasmanda mağlup ederek moral kazanan Potanın Tarzanları, galibiyet serisi başlatmak istiyor. 

Başantrenör Hakan Demir yönetiminde AYOS Konyaspor karşılaşması hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlı takım hücum ve savunma setleri üzerinde sıkı bir antrenmanla çalışmalarına başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Bora Çaylan, “Oyun planımızın yavaş yavaş oturmaya başladığını son haftalarda net bir şekilde gördük. Bunun yansımasını da Büyükçekmece karşısında aldığımız galibiyet gözler önüne serdi. Artık hedefimiz bir galibiyet serisi yakalayarak hedeflediğimiz noktaya kısa bir süre içerisinde gelmek. Ligimizde kolay rakip, kolay maç yok. Her maç bir final havasında oynanıyor. Bu sebeple biz de AYOS Konyaspor maçına yüksek bir konsantrasyonla hazırlanıyoruz. Biz, tüm Manisalı basketbol severleri Cuma günü oynayacağımız maçta yanımızda görmek istiyor ve de maça davet ediyoruz” dedi.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
DBB sporcuları, Avrupa ve Dünya Şampiyonası’nda

DBB sporcuları, Avrupa ve Dünya Şampiyonası’nda

28-03-2024 - SPOR

Niğde Belediyespor yönetimi, TFF kararlarını eleştirdi

Niğde Belediyespor yönetimi, TFF kararlarını eleştirdi

28-03-2024 - SPOR